Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kuusenalusmatto

Luukku 11.


Sieltä löytyy matto! Kuusenalusmatto. Ja tontun odottelevat kuusen saapumista. 
Vanha alusmatto oli perinteinen säkkikankainen, punaisilla ruuduilla ja tontuilla varustettu. En oikein pitänyt siitä. Ferm Livingin matoista sain inspiraation. 


Kangas on vahvaa puuvillaa Kankaiselta, kuuset lakanapuuvillaa ja Reunanauha on EK:sta. Aluksi suunnittelin valkoista kanttinauhaa, mutta sitä ei ollut kaapissa tarpeeksi ja harmaakin jäi 5cm vajaaksi. Kangaskauppaan en jaksanut lähteä, joten saumuroin reunan ja ompelin nauhan päälle.Kuuset on sopivan epämääräisiä, tekijänsä näköisiä :D Ja voin kertoa, että yhdeksännettä kuusta applikoidessa alkoi homma kyllästyttää ja vanhan Berninani poljin ylikuumentua. Mutta kyllä tykkään, että vaiva kannatti.


6 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea. Muutenkin mukavia juttuja blogissasi.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Ehkä pakko varastaa idea, erivärisenä tosin :) Onko tuo siis pelkkä yksinkertainen puuvilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) "varasta" ihan vapaasti! Joo, on noin markiisin vahvuista puuvillaa, ostin kyllä kaksinkertaisen verran, mutta totesin yksinkertaisena riittävän ihan hyvin ja säästin toisen palan uuteen ideaan :D

   Poista
 3. Tosi kiva kuusenalusmatto. Ensi kerralla painamalla noi kuuset niin ei ompelukone leikkaa kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) kävi mielessä painaminenkin, mut kun ei sattunut kotoa löytymään ku mustaa väriä ja tää piti tehdä heti, ku oli inspiraatio ;D

   Poista