Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

maanantai 16. joulukuuta 2013

Himmeli

Tästä ei meinannut tulla tänään yhtään mitään. Kone on sammunut kuudesti, kun sähköt pätkii ja kone on niin pirun hidas uudelleen käynnistyttyään. Mutta josko nyt onnistuisi.

Luukku 16 siis ja himmelin tuunausta.
Muistelin, että talomme vintin perällä on olkinen himmeli. Se on edellisten talonomistajien jättämä ja on ollut siellä 6,5 vuotta, jotka olemme täällä asuneet. Nyt sen raahasin alas sieltä ja totesin, että siitä oli mennyt yksi osa rikki. Suunnittelin korjaavani sen, mutten kuitenkaan saanut tähän hätään olkia mistään, joten piti keksiä joku muu ratkaisu. Ja niitä mehupillejä en halunnut tällaiseen perinteiseen sotkea ;)

Spraymaalilla päätin sen perinteikkyyden kuitenkin tuhota, kun ei vain istu minun silmääni tuo puunväri. Siirsin keskimmäisen osan reunaan, kun muuten koko viritys olisi ollut ihan toispuoleinen. Keskelle jäi tietysti tyhjä aukko, joten siihen lisäilin vähän helmiä.


Sitten vaan ketjulla kattoon.Tällainen viritys se oli.


2 kommenttia:

  1. Iiiihana!!! Mä en oo koskaan himmeleistä tykänny, enkä osaa sanoo mikä niissä mättää. Mutta tuo, siis niin nätti et kelpuuttasin meille heti!!! Mistähän löytäsin himmelin tuunattavaks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Merja :) Mäkään en oo kyllä aiemmin tykännyt, eikä vieläkään nuo puunväriset iske, mutta tästä mustasta tykkään. Mahtaiskohan jossain kirpparilla kävellä vastaan, tai jollain tädillä tai mammalla :D

      Poista