Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

tiistai 17. joulukuuta 2013

Operaatio: Hirviöstä kaunotar
17. Luukku. Tämä päivä on kulunut ompelun merkeissä, pitkälti käsitöiden parissa. Olin Kainossa auttelemassa  ihania tyttöjä joulukiireissä.Ei ole siis esitellä mitään uutta ja mullistavaa, mutta tutustutaampa tähän "pikku" projektiin, jonka aloitin syksyllä.


Tämä on siis majaillut ulkorakennuksessamme kymmeniä vuosia. On ehkäpä jostain 30-luvulta peräisin. Ollut meidän talossa aikoinaan ja nyt se palautuu sinne takaisin.


Yhden laatikon etuosan raaputukseen kului aikaa noin tunti. Ja voin kertoa, että verta, hikeä, teriä ja tunteja on kulunut :D Jos olisin etukäteen tajunnut mikä homma tästä on, olisin luultavasti jättänyt aloittamatta. Tässä näkyy mukavat viisi maalikerrosta ja joku erittäin paksu lakka tai vastaava.


Koska tämä aarre painaa kuin synti ja 4 miestä kantoi sen sisään liinoilla, kuin hauta-arkun, niin tätä sotkuista hommaa on harrastettava olohuoneessa :D


Vetimet on ruosteessa. Mietin vielä yritänkö puhdistaa ne, vai etsinkö uudet.


Vilautetaan jo vähän valmiinpaakin. Vielä on hommaa ja raaputettavaakin, mutta hyvä siitä tulee! Luvassa jatkoa myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Oi onpa upea! Siitä tulee varmasti tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, että on hieno! Oon pitkään tätä himoinnut ja vihdoin uskalsin appiukolta siitä kysyä ja sain laittaa kuntoon ja omakseni :) toivotaan että lopputulos onnistuu.

   Poista
 2. Ai että näyttääkin upealta tuo lipasto♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) kävin juuri ostamassa uudet vetimetkin tähän projektiin :)

   Poista