Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kynttelikkö

Ensimmäinen luukku! 

Ilonan kalenterista paljastui tytön ensimmäinen ikioma kynsilakka. Sillä piti heti ylpeänä lakata kynnet ja kantaa sitten pulloa loppupäivä kädessä <3.


Ajattelin täällä blogissa päivitellä myös pientä kalenteria. Ensimmäisessä "luukussa" tuunaillaan viimevuonna aatonaattona puoleenhintaan ostettuja kynttelikköjä. Jälleen mustaa spraymaalia pintaan.


Kynttelikön alla näkyy ikuisuusprojektini. Siitä lisää myöhemmin ;)rautalankaan helmiä ja eikun roikkumaan. Jälleen helppoa ja nopeaa!


Tässä kynttelikkö ennen muodonmuutostaan.8 kommenttia:

 1. Muutitpa kynttelikön todellakin edukseen!

  VastaaPoista
 2. Hieno muutos ja tosi hienot verhot! En ole tuota kuosia punaisena koskaan nähnytkään, paljon kivampi kuin ne perinteiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, löysin ystävämyynnistä ja heti aattelin, että nuo on pakko saada jouluverhoiks :) en ollu ennen kans nähny ja myyjä sanoi, ettei oo varma onko sitä edes tehty myyntiin, vai onko joku kokeiluerä. Mulla on samaa myös harmaa-keltaisena. Tykästyin kuosiin :D

   Poista