Tietoja minusta

Oma valokuva
Lankoja puikoilla, virkkuukoukku käsissä, kaavat hukassa. Ompelukone laulaa; välillä kauniimmin ja välillä heikommin. Onnistumisen iloa! Miehen vaimo, tytön ja pojan äiti. Työnä, elämäntapana ja intohimona kaikenlaiset käsityöt.

perjantai 30. elokuuta 2013

White rabbit

Nyt se on valmis. Ensimmäinen ristipistotyöni, sitten yläasteen. Mallin löysin pinterestistä. Kangas ja langat ovat Rouva Pyry:ltä. Lankaa kului n. 46m kolmisäikeisenä. Tämä on juuri niin kivaa puuhaa, kuin muistelinkin! Seuraavaksi työn alle pääsee luultavasti Liisa.Saatan lisätä tähän vielä hieman punaista, mutta nyt sitä ei minulla ole. Lopuksi kehystän ja sitten pääsevät lastenhuoneeseen tauluiksi.

13 kommenttia:

 1. Vähän ajattelinkin että liittyy Liisa Ihmemaassa elokuvaan, mutten uskaltanut sitä kuitenkaan tuonne kirjoittaa. Mutta todella ihana tuli, itsekkin tykkäsin kouluaikoina ristipistoista, nyt se on vain jäänyt ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) joo, itsekin jäänyt, kun ajatellut ettei ne ole ollenkaan mun tyylisiä. Mutta voihan niitä tosiaan soveltaa omantyyliseksi :)

   Poista
 2. Tästä tuli ihan superhieno!!!

  VastaaPoista
 3. Upea Valkoinen Jänis-"Hurry up Lisa,I am late !".
  Ihanaa kun löytyi uusi kiva rp.ystävä sekä facessa että täällä bloggerin puolella,
  kivaa nähdä mitä seuraavaksi pistelet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hauskaa, että saa muilta ideoita ja voi jakaa omiansa :) mulla on jo aika monta työtä tullut mieleeni :D

   Poista